Våra Tjänster

Vi kan hjälpa till med det mesta inom bygg och renovering, oavsett om du ska bygga en altan, renovera köket eller funderar på att bygga ett nytt hus så ser vi till att få jobbet gjort. Vi är en din trygga byggpartner, kontakta oss så berättar vi mer.

Home renovation
13494844_489942221201428_3078446616587514263_n
SKa ett rum bli två?

Ombyggnad

Vi skapar den ombyggnation våra kunder önskar, du kanske ska byta ut det gamla badrummet, eller riva en vägg för att få ett rymligare kök? Ombyggnad kräver ett brett byggkunnande, god framförhållning och planering. Vi kan erbjuda det som krävs till ditt nästa ombyggnadsprojekt. Med hjälp av vårt breda nätverk av duktiga hantverkare som täcker alla yrkeskategorier ser vi till att jobbet blir utfört med god kvalitet. Kontakta oss så berättar vi mer. 

Dags för ett nytt kök?

Renovering

När det är dags att renovera så är vi en självklar partner. Vi skräddarsyr våra tjänster efter dina behov, du får tillgång till en helhetslösning där våra kompetenta medarbetare kan hjälpa till på alla hantverksområden.

Vi har kunskapen att hjälpa till med stambyten, olika typer av installationer, badrumsrenoveringar, takomläggningar, köksrenoveringar och olika typer av fasadrenoveringar och tilläggsisolering. 

Modern new light interior of kitchen with white furniture and dining table

VI TAR HAND OM ALLT

TOTALENTREPRENAD

Med hjälp av vår långa erfarenhet av olika typer av byggentreprenader och med vårt breda nätverk tillhands ser vi till att förse varje totalentreprenad med duktiga hantverkare såsom elektriker, rörmokare, plattsättare, målare, och plåtslagare så att jobbet blir utfört med absolut bästa tänkbara kvalitet och där hållbarhet ligger i fokus. Låt oss ta hand om hela ditt byggprojekt så du kan fokusera på annat… Exempelvis familjen.
DSC_0355
18485556_624514531077529_7330465289662937506_n
Husdröm?

Nybyggnad

På Törnqvist Bygg ser vi till att du som kund får ett kvalitativt boende som håller för generationer framåt, vår målsättning är att leva upp till den förväntan våra kunder har på ett nybygge. Vi har en bred kunskap av nybyggnationer och kan på så sätt se till att leverera en produkt som skapar en ny tillvaro i en levande miljö. Kontakta oss om du går i husdrömmar så hjälper vi dig vidare…
Ska huset få en altan?

Tillbyggnad

Ibland räcker byggnaden inte till. Man behöver utöka, bygga nytt och bygga till. Vi har stor erfarenhet av olika typer av tillbyggnader, vi ser till att den nya delen av byggnaden passar ihop med den befintliga. Markarbeten och rörmokeri kan göras av någon av alla våra samarbetspartners.

  • Burspråk
  • Altan
  • Garage
  • Förlängning av villa
  • Tillägg av övervåning
  • …eller vilka utbyggnadsbehov våra kunder har.
Constructing a wooden patio

På Törnqvist Bygg kan vi erbjuda en rad olika tjänster inom bygg och renovering. Kontakta oss för offert!

Kvalitet

Du kan lita på oss! Vår målsättning är kvalitativa byggen, det innebär att varje enskilt moment ska omfattas av just kvalitet i allt från våra medarbetares utförande till materialet vi använder oss  av.

Kunskap

Vi har en gedigen byggkunskap & produktkännedom,  med hjälp av våra medarbetares erfarenhet  vet vi vad som krävs för att utföra varje enskilt byggprojekt på bästa möjlig  sätt.

Vad kan vi göra för dig?

Kundnöjdhet

Kundnöjdhet är vår överlevnad & vårt mål är att du som kund är nöjd med det jobb vi utför. Hela vägen, från offert till fakturering. Vi ser alltid till att fortsätta förbättra oss så vi kan möta just dina krav, nu & i framtiden.

Kontakta oss

Funderar du på att bygga eller renovera? Önskar du en offert? eller vill du bara komma i kontakt med oss? I så fall ska du inte tveka att höra av dig, vi hjälper dig vidare med det som behövs.

0705-57 28 48

TÄBY-VAD 557 70594 Örebro

Maila!