OMBYGGNAD

SKA ETT RUM BLI TVÅ?

Vi skapar den ombyggnation våra kunder önskar, du kanske ska byta ut det gamla badrummet, eller riva en vägg för att få ett rymligare kök? Ombyggnad kräver ett brett byggkunnande, god framförhållning och planering. Vi kan erbjuda det som krävs till ditt nästa ombyggnadsprojekt. Med hjälp av vårt breda nätverk av duktiga hantverkare som täcker alla yrkeskategorier ser vi till att jobbet blir utfört med god kvalitet. Kontakta oss så berättar vi mer. 

Kvalitet & KUNSKAP

Du kan lita på oss! Vår målsättning är kvalitativa byggen, det innebär att varje enskilt moment ska omfattas av just kvalitet i allt från våra medarbetares utförande till materialet vi använder oss  av.

Vi har dessutom gedigen byggkunskap & produktkännedom,  med hjälp av våra medarbetares erfarenhet  vet vi vad som krävs för att utföra varje enskilt byggprojekt på bästa möjlig  sätt.

Vad kan vi göra för dig?

Ditt nästa projekt

Vi har en gedigen erfarenhet av olika byggprojekt runt om i länet vilket har gett oss en en bred kunskap & expertis. Vår mål är att alltid möta våra kunders förväntningar oavsett storlek på uppdraget. Tveka inte att höra av dig till oss om du går i bygg & renoveringstankar, 

OM OSS!

Alla byggprojekt, stora som små, kräver att någon leder hela projektet. Det är en hel rad med hantverkare som ska samverka och synkroniseras. Rörmokare, elektriker, markarbetare, målare, murare och snickare, alla ska de göra rätt sak vid rätt tidpunkt. Vi på Törnqvist Bygg har stor erfarenhet och åtar oss gärna rollen som projektledare för att hålla i alla delar. Då kan du fokusera på hur du vill ha slutresultatet och vi ser till att vi når ända fram!

Du är välkommen att kontakta oss på Törnqvist Bygg för hjälp med ditt nästa byggprojekt. 

Kontakta oss

Funderar du på att bygga eller renovera? Önskar du en offert? eller vill du bara komma i kontakt med oss? I så fall ska du inte tveka att höra av dig, vi hjälper dig vidare med det som behövs.

TÄBY-VAD 557 70594 Örebro

Maila!